U PAR RIJEČI

Tvrtka Laser d.o.o. osnovana je 1992. godine sa sjedištem u Zagrebu. Osnovna i jedina djelatnost tvrtke tada je bila montaža Knauf sistema sve do 1997. godine kada tvrtka polako svoju djelatnost počinje širiti i na trgovinu. U Lučkom se tada otvara prva trgovina koja u svom asortimanu nudi Knauf sisteme, te laminate i sav pripadajući pribor za njegovu montažu. 2002. godine tvrtka donosi odluku da će svoju djelatnost bazirati većinom na trgovini tako da ta odluka rezultira otvaranjem još jedne poslovnice u Velikoj Gorici.

Kako se tada u Hrvatskoj polako počinje sa velikom izgradnjom stanova i naša tvrtka se polako upušta u taj pothvat i to u Puli, prva zgrada koju smo izgradili brojala je 32 stana. Kako smo uvidjeli da nam je bio potpuni pogodak pa tada otvaramo proizvodnju PVC stolarije za vlastite potrebe, te kasnije i za otvoreno tržište.

Nakon toga otvaramo poslovnice u Osijeku, Slavonskom Brodu, Sesvetama, Tuzli i Sarajevu. U međuvremenu smo dobili zastupstva za prodaju laminata, granita, fasada i PVC poluproizvoda od uglednih svjetskih proizvođača te sa samim tim postajemo utjecajni čimbenik u sektoru građevine i trgovine materijalima za završne radove u graditeljstvu. Tvrtka danas broji stotinjak zaposlenih i planira se širiti prema zapadnim tržištima.

This website uses cookies and third party services. Settings Ok